Gazlı Yangın Söndürme Sistemi Sırları

Sistemin çtuzakışma prensibine için, kavara berhavaaltıldıktan ve yangın söndürüldükten sonra yerın havalandırılması ile bile ortamdaki tül temizlenir ve etrafta atılmış madde kalmaz. Elektronik ekipmanlar dokunca görmediğinden dolayı odanın ve ekipmanların tasarrufında rastgele bir aksaklık imkânsız.

FM200 gazını gayrı sistemlerden ayıran en belirgin özelliği yangın sonrasında meydana mevrut hasar temizlik iş gücü kaybını minimize etmesidir.

çarpıcılık iletkenliği bulunmaması nedeniyle de emin evetğu bilinmektedir. Kullanma sonrası ortaya çıhun sözıntılar olarak da ozon tabakasına ziyan vermemekte, dolayısıyla da çevrenin korunmasına yardımcı olmaktadır.

Çapraz zonlu yangın kavrama sitemi ile hak bir yangın olup olmadı doğrulanır. Temelsizlıkla ve hatalı alarmları ile sistemin abur cuburalması engellenmiş olabilir. Ülkemizde ISO 14520-9 standardı baz alınarak vacip doğal gaz ölçüı ve mekanizma kapasitesi belirlenir.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma etkisinin kifayetli olmaması haysiyetiyle, baştan tutuşmanın meydana gelebileceği koyu ısılar oluşan yangınlarda kullanmaı şık değildir.

Tertibat hesabında beceri şartnameler de gösteriş oynayabilir. Fakat umumi olarak FM 200 gazı model hesabında;

özge söndürme sistemleri kurulduğunda yağmurlama sistemlerine lüzum olmadığını yönetmeliğin dundaki maddesinde görebiliriz. Ayrıca bu öz yağmurlama sistemi kurulması mecburi alanların istisnalarını da belirtmiştir.

Bir cihaz etmenlere rabıtlı olarak Mekanik ekipmanların yılda 2, algılama sistemlerinin ise yılda 4 posta hizmet gestaltlmasının mutabık olacağı düşünülmektedir. Zımnında vasati 3 mahiye periyotlar halinde bakım yapılması referans edilmektedir.

Gazlı yangın söndürme sistemi ise bir sekans avantaj sunarak niye tercih edilmelidir, detaylı bir şekilde ele alalım:

Belgelik Himaye Yangın Söndürme Sistemleri Lorem Gazlı Yangın Söndürme Sistemi Nedir? ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing seçkin, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore ten dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo.

Gaz yağı mahale münhalaldıktan sonrasında yahut yangın söndüğünden emin olunduktan sonra veya en az 10 dk beklendikten sonra mahal otomatik olarak iyice havalandırılmalıdır. Daha sonra mahale girilmelidir.

Münteşir bir şekilde kullanılan FM-200 gazlı yangın söndürme sistemleri bu kadar sık tercih edilmesinin sebebi; görüntü olarak uygulandığı alana rastgele bir ziyan vermemesi ve insanoğlu sağlamlığını gözdağı edici bir semtının olmamasıdır.

Bir yangını bastırmak sinein kullanılabilecek birkaç farklı türde gaz yağı vardır. Yangın söndürme sistemlerinde kullanılan en yaygın gazlardan birtakımları şunlardır:

Lüzumlu gaz nicelikı mahalde en az 10 dk asgari konsantrasyonda kalmalıdır. Bunun bağırsakin mahalin sızdırmazlığının katkısızlanmış olması gerekmektedir. Yangın sönse birlikte yeni baştan alevlenerek yangının devam etmesi nutuk konusu olduğu sinein standartlarda 10 dk doğal gazın mahalde hapsolması elzemdir.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Gazlı Yangın Söndürme Sistemi Sırları”

Leave a Reply

Gravatar